ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση που δε μείνετε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, σας παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής του χρηματικού ποσού που είχατε καταβάλει εντός 10 ημερών από την παραλαβής του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση , όπως ακριβώς το παραλάβατε και να συνοδεύται από την απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση αλλαγής, μπορείτε να επιλέξετε άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν επιθυμείτε επιστροφή του χρηματικού ποσού, το ποσό θα καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Προκειμένου να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν είνα αναγκαίο να προϋπάρξει επικοινωνία μαζί μας είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είτε μέσω e mail. Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής ο πελάτης χρεώνεται το κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν σε κακή κατάσταση μας ενημερώνετε άμεσα και σας το αντικαθιστούμε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας μέσω e mail ή μετά από τηλεφωνική επικοινώνια. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται έως τη στιγμή ενημέρωσης για την αποστολή της παραγγελίας μέσω e mail από την εταιρία μας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση της.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού